Teléfono
Email
Parcmotor

Ofertas

Le ofrecemos toda la información de nuestras promociones

100% seguridad, 20% DESCUENTO

100% seguridad, 20% DESCUENTO

En la carretera assegura't una frenada eficaç.


Els frens són part essencial de la teua Opel. Cuidar-los és summament important ja que un sistema de frens en bon estat ajudarà a evitar accidents i et permetrà conduir sense preocupacions. No te la jugues, compta amb l'ajuda dels nostres experts perquè el teu Opel responga amb la màxima eficiència de frenada en qualsevol situació.

 A més, del 4 de març al 30 d'abril gaudiràs en el teu Servei Oficial Opel, d'un 20% de descompte* en canvi de pastilles i discos de fre.

 *Descompte de 20% (peces i mà d'obra) en l'operació de substitució de jocs de pastilles i/o discos davanters i darreres aplicable a peces originals OPEL. Oferta vàlida des del 4 de març al 30 d'abril de 2021, per a clients Opel que estiguen registrats en www.myopel.es amb xassís introduït i limitada a una oferta per matrícula. No canviable en efectiu ni acumulable a altres ofertes en vigor. Consulte condicions en la Xarxa Opel adherida a la promoció o en www.opel.es

Contacto

El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

Enviando

(*) Campos obligatorios

Últimas ofertas