Teléfono
Email
Parcmotor

Ofertas

Le ofrecemos toda la información de nuestras promociones

Canvi de Pneumàtics 2x1

Canvi de Pneumàtics 2x1

Estrena el bon temps amb pneumàtics nous
Renova l'adherència, estabilitat, suavitat de marxa i frenada de la teva Opel per gaudir més de tots els teus trajectes. Perquè a l'estrenar pneumàtics amb la nostra oferta 2x1 en primeres marques, sentiràs una altra vegada el plaer de conduir sigui quin sigui el clima o estat de la carretera.
De l'1 de maig a l'30 de juny, canvia els pneumàtics de la teva Opel a meitat de preu amb les marques Continental i Bridgestone.

Oferta vàlida per a clients particulars propietaris de vehicle de qualsevol marca, consistent en un 50% de descompte per pneumàtic de les Marques Continental i Bridgestone sobre la tarifa oficial vigent. L'aplicació de l'oferta està subjecta a la realització de l'operació de substitució de 2 o 4 pneumàtics, de l'1 de maig a l'30 de juny de 2021. No canviable en efectiu ni acumulable a altres ofertes en vigor. Consulti condicions en els serveis oficials OPEL adherits a la promoció.

Contacto

El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

Enviando

(*) Campos obligatorios

Últimas ofertas