Teléfono
Email
Parcmotor

Ofertas

Le ofrecemos toda la información de nuestras promociones

El teu Opel a punt per a la PRIMAVERA

El teu Opel a punt per a la PRIMAVERA

Celebra la primavera amb una Inspecció del teu vehicle Gratuïta i emporta't 10 € de combustible de regal *.

Després d'una climatologia adversa, ¿està el teu Opel preparat per gaudir d'el bon temps? Assegura't amb una Inspecció Gratuïta de 22 punts clau en el teu Servei Oficial. En 12 minuts, el teu assessor tècnic et presentarà un informe electrònic de seguretat. I si fas alguna operació de taller, et regalarem un Xec Combustible de 10 € *.

No esperis més! Només de el 4 de març a l'30 d'abril.

 

* Oferta vàlida per a clients Opel que estiguin registrats en www.myOpel.es amb xassís introduït, consistent en una Inspecció gratuïta de 22 punts. Oferta vàlida de el 04 de març a l'30 d'abril de 2021. No canviable en efectiu ni acumulable a altres ofertes en vigor. El client que a més faci una operació addicional després de la Inspecció Gratuïta, en què aboni una factura superior a 50 euros (Peces + Mà d'Obra i Impostos no inclosos) rebrà de regal un Xec Combustible de 10 € a l'acte. Consulti condicions en els serveis oficials OPEL adherits a la promoció i en www.opel.es

Contacto

El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

Enviando

(*) Campos obligatorios

Últimas ofertas